PROGRAMJAINK

Workshopjainkon a legújabb, legfrissebb marketing szakmai trendeket, aktualitásokat, szabályozásokat mutatjuk be a gyakorlati megvalósítást szem előtt tartva marketing és egyéb területek (pl. jog, HR) szakértőinek közreműködésével.

Workshopjaink 2019 szeptembertől folytatódnak. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, iratkozz fel hírlevelünkre.


Aktuális workshop kínálatunk:

Az egy napos képzésünk célja, hogy egy áttekintő képet adjon a közösségi média marketingben betöltött szerepéről, valamint megismertesse a 2 legfontosabb platform (Facebook és Instagram) üzleti oldalainak alapvető eszközeit, azok helyes használatát, lehetséges buktatóit, és egy alapszintű tudást biztosítson. Mindezt úgy, hogy a valós életből vett alkalmazási tapasztalatok, jól működő gyakorlatok épülnek be a programba. Ezek mellett pluszban bemutatjuk a magyar és nemzetközi piac legjobb gyakorlatait.


Napjainkban egyre fontosabb, hogy nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Ha naponta csak 20 percet foglalkozol a szakmai fejlődéseddel, akkor 10 percet tölts azzal, hogy a tudásodat megszerezd, a másik 10 percet pedig azzal, hogy ezt a megszerzett tudást láthatóvá tedd.

A workshopunkat ez inspirálta. 


Szabályosan a social media-ban,  avagy megjelenés a Facebookon és az Instagramon a GDPR, a személyiségi jogok, és GVH ajánlások betartásával

A workshop során beszélünk arról, hogy miként tudjuk biztosítani cégünk online megjelenéseit, akként, hogy megfeleljenek az egyre szigorodó adatkezelési és személyiségi jogi elvárásoknak? Betartjuk-e az influencer marketing során a GVH ajánlást a reklám típusú megjelenéseknél? Hogy lehet mégis eredményeket elérni az online marketing eszközökkel a szigorodó törvényi kötelezettségek ellenére?